Thursday, 30 August 2012

Ustaz Ku Othman Ku Ali-Rawatan Alternatif dalam Islam

Assalamualaikum dan salam sejahtera ..
untuk pengetahuan, file dalam 4shared berkaitan Rawatan Alternatif (Ustaz Ku Othman) tu sudah saya DELETE ..
atas masalah-masalah tertentu yang tidak dapat dielakkan ..cewwaaahh -.-'

tapi jangan risau, saya dah ganti dengan link kat bawah ni:


 dekat link tu, terpulang lah pada anda sama ada nak BACA, DOWNLOAD atau PRINT terus ..
ok? macam ni haa gambar yg akan keluar bila klik link tu, dapat x?

 
p/s: DOWNLOAD TU DALAM BENTUK PDF YE

*kalau boleh, LIKE lah sekali ye, hehehe ^^"

Sedikit informasi berkenaan Buku Rawatan, Ust Ku ada menerangkan tentang rawatan penyakit ketumbuhan, barah & batu karang menggunakan herba2 dan ayat suci Al-Quran. Nak tahu lebih lanjut, silalah buka link tersebut.

 Semoga informasi tersebut dapat membantu kalian ..
TERIMA KASIH


0 voices:

Post a Comment

Sebarang komen/cadangan/teguran/pendapat dipersilakan ..
Dilarang mencarut/meletakkan perkataan yang tidak sepatutnya ..
Terima kasih ..

All Rights Reserved. Knowledge sharing. Credit to all bloggers. Thank you.